Home  >  Over van Walderveen  >  Vroeger en nu

Van Walderveen's Toppers

Citrusvruchten Bospeen Bieten Bloemkool

Succes generaties

Van Walderveen is tegenwoordig een begrip in de AGF-handel. Drie generaties terug begon Henk van Walderveen met een relatief kleine groente- en fruithandel. Nu is het bedrijf een grote internationaal opererende import en export onderneming.

En het bedrijf blijft groeien. Waar het ooit met paard en wagen begon, beschikt het bedrijf nu over een ‘koelwagenpark’ en een overslagruimte van 10.500 m2. De klassiekers als bieten, bospeen en bloemkool, zijn nog steeds hot items in het grote en veelzijdige assortiment.

De markt verandert voortdurend. Van Walderveen mag zich inmiddels ook specialist in de handel van eerste klas citrusvruchten noemen. Het hele jaar rond levert van Walderveen verse sinaasappelen, mandarijnen of grapefruits naar klanten binnen en buiten Europa.

Ondanks al die ontwikkelingen is van Walderveen toch hetzelfde gebleven. Nog steeds maken ze duidelijke afspraken. En doen ze wat ze zeggen. Dat zal nooit veranderen. Want met deze manier van zaken doen zijn ze groot geworden. Geef ze eens ongelijk.